Fijn dat je bij mij bent uitgekomen

Allereerst wil ik zeggen dat ik het moedig vindt dat je aan het kijken bent voor hulp, daar is vast al een hoop aan vooraf gegaan. Misschien zoek je hulp voor jezelf of voor iemand die dichtbij je staat.

Wie is Boukje? Boukje van Lierop - verslavingsdeskundige Asten Someren Deurne 6

Ik ben Boukje

…en als kind voelde ik me al anders dan anderen, vond ik het lastig om verbinding te maken met mezelf en de mensen om me heen. Voelde ik me eenzaam, onzeker en bang. Ook ervaarde ik een soort van ‘leegte’ in mijn ziel, die ik maar niet kreeg gevuld. Ik paste me vaak aan, aan mijn omgeving, omdat ik ergens bij wilde horen en o.a. hierdoor ben ik mezelf meer en meer kwijt geraakt, tot ik niet meer wist wie ik was.

Drank & Drugs

Toen kwam ik aanraking met drank en drugs. De middelen zorgden ervoor dat ik mezelf kon verdoven, zodat ik mijn emoties niet meer hoefde te voelen. Geen pijn en verdriet meer, geen schuld en schaamte meer. Ik veranderde door mijn gebruik van middelen, ik begon te liegen, te bedriegen, te manipuleren en gaf iedereen om me heen de schuld van mijn problemen. Niet wetende dat ik zelf het probleem was!

Vanaf vandaag hoef je het niet meer alleen te doen

Je bent nu al zover dat je mijn verhaal gelezen hebt en misschien heb je wel herkenning in wat ik geschreven heb. Neem contact met me op, op een manier die voor jou het prettigste is en laten we vrijblijvend met elkaar kennismaken.

Je hoeft het vanaf vandaag niet meer alleen te doen, ik ben er voor jou en ik ben er voor jouw dierbaren.

Warme groet van Boukje